## MRMS Club Day Schedule 2018-2019

Time	Class	Length
7:50-8:33	2 <sup>nd</sup> hour	43 Minutes
8:38-9:21	3 <sup>rd</sup> hour	43 Minutes
9:26-10:09	4 <sup>th</sup> hour	43 Minutes
10:14-10:57	6 <sup>th</sup> hour	43 Minutes
11:02-12:22	5 <sup>th</sup> hour/Lunch	
10:57-11:20	11:27-11:50	11:57-12:20
12:27-1:10	7 <sup>th</sup> hour	43 Minutes
1:15-1:58	8 <sup>th</sup> hour	43 Minutes
2:03-2:40	Club	37 Minutes

1 <sup>st</sup> Lunch Shift 7	th/8th grade
-------------------------------	--------------

Allen Kolar Love Resch

Blocker Kroll Mabin Stephens

Elliott Laws McHenry Taula

Fox

## 2<sup>nd</sup> Lunch Shift 7<sup>th</sup>/8<sup>th</sup> grade

Clevenger Dunbar Memoly Twombly

Day Ebbrecht Neuweg Woodward

Doolin Kennedy Perrin

Dreher Leith Sullivan

3<sup>rd</sup> Lunch Shift 6<sup>th</sup> grade